Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

sista inlägget, bloggen lägger ner

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner!


Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bilddagboken.se kvar. Och så kan ni ju maila mig... glada-hunden@hotmail.com . Eller träffas IRL över en fika eller en hundträning.


Jag kommer att låta detta monument över 2,5 år av mitt liv ligga kvar på nätet tills jag hunnit kopiera alla anteckningar och träningsloggar som jag vill spara, sedan försvinner rubbet.


Kram från mig! 
ANNONS
 
Ingen bild

Kerstin och Chia

6 maj 2010 15:25

Vad tråkigt. Men de säger ju att man ska sluta när men är på topp... Vi ses på Eslövs BK någon gång!

 
AK

AK

6 maj 2010 16:10

Sluta inte.

http://bacillen.wordpress.com

 
Jonas

Jonas

6 maj 2010 18:31

Synd att du lägger ner, inte lätt att hitta dig på facebook heller...;)

http://www.acattledog.se

 
MudiLena fr Skåne

MudiLena fr Skåne

6 maj 2010 22:05

Hej Åsa! Verkligen synd att du inte kommer att skriva mer. Har följt dej en tid och läst mycket bra här! Får jag lov att kopiera och skriva ut det i Word så jag kan plocka fram och läsa ibland???
Vi kanske ses någon gång (vi har setts i Svalöv, det är jag som har en mudi från Marias första kull) //Lena

http://hastenslov.blogspot.com

 
Camilla & Kito

Camilla & Kito

7 maj 2010 01:02

Nä! Har tittat in med jämna och ojämna mellanrum och haft stor glädje av att läsa din blogg. Önskar att jag kommenterat lite oftare, om nu det har med nedläggningen att göra. Jag tycker i alla fall att det är jättetråkigt :(

Sen sitter jag just nu med tårar i ögonen efter att ha läst förra inlägget. Den fina, söta,roliga lilla hunden, som jag ville ha med mig hem...Jätteledsen för din skull...

http://kito.photoweb.se

 
Kicki

Kicki

7 maj 2010 11:18

Nej vad tråkigt. Har funnit mycket inspiration i det du har skrivit om er kamp med hundmöten - driver samma kamp här hemma med min tvååriga vildbase. :)

http://nifty.blogg.se

 
Ingen bild

camilla&easy

7 maj 2010 12:06

Vad jättetråkigt att höra om Popsy...och tråkigt att du lägger ner bloggen..
Kram till er!

 
Ingen bild

jossan och kenzo

7 maj 2010 19:55

Vad ska en osäker matte med en tonåring till hund ta sig till utan dina kloka ord och förklaringar på bloggen? Hoppas vi ses snart! kramar och tack för all hjälp

 
Ingen bild

Margareta

10 maj 2010 19:13

Åsa Jag hoppas innerligt att du inte fått några tråkiga reaktioner på din blogg som gör att du slutar. Sedan vill jag också säga att jag är ledsen för Popsy, får nu heller inte veta hur det går för henne. Slutligen tycker jag det är väldigt tråkigt att du slutar blogga, din blogg är en av dem jag följt med störst intresse. Du skriver så trevligt och intressant och många fina tips har vi fått.

 
Ingen bild

Simon

13 april 2011 13:15

Jättetråkikigt du ska sluta skriva. Just hittat bloggen o läst lite här o där.. Blir glad om du låter hemsidan ligga uppe så länge webhotellet tillåter. Finns ju massa inspiration här att hämta i gamla inlägg. Mvh

 
Ingen bild

t

3 maj 2011 17:34

Hej,
Jag har läst din blogg ett tag nu och jag har en fråga. Jag har en pekingese hemma som är hane och är 2 år och nu har vi köpt en japenesse chin på nästan ett år, det kommer verkligen inte överens har du tips på hur man kan träna dem? Min gamla hund blir rädd för henne:O

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Av Åsa - 3 maj 2010 07:55

Exakt hur Popsy lyckades ta bort dränslangen igår är ett "stängda-dörrar-mysterium". Men faktum kvarstår: när Ola kom hem efter att lämnat henne ensam i tre timmar var den snyggt utdragen, och hängde fäst i sitt enda stygn (som han klippte av). I san...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se