Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Liten hund kan själv...

Av Åsa - 3 maj 2010 07:55

Exakt hur Popsy lyckades ta bort dränslangen igår är ett "stängda-dörrar-mysterium". Men faktum kvarstår: när Ola kom hem efter att lämnat henne ensam i tre timmar var den snyggt utdragen, och hängde fäst i sitt enda stygn (som han klippte av). I sann Sherlock Holmes-anda så har vi konstaterat att när vi uteslutet allt som var omöjligt så måste det som återstår vara sanningen, oavsett hur otroligt. Mitt svar är alltså att Skyddsängeln som vakar över alla hundar tagit ett extraknäck. Undrar om veterinären delar min syn...


Annars har lugnet sänkt sig över mitt hem igen. Mårran är inte längre i höglöp och låter Lilla Fröken vara ifred - inget koppel behövs inomhus mer. Mademoiselle själv mår som en prinsessa, piggare för varje dag. Ola protesterar lite lamt när hon ska gosa och trycker upp tratten i hans ansikte, men skam den hund som ger sig! Hon är inte längre besatt av att slicka sig, så tratten är dessutom av mer och mer när jag har strikt uppsyn.

Det känns så skönt att allt har gått bra (peppar peppar)! Nu fortsätter jag fullt ut med min plan att få Sveriges äldsta hund, och tillika den äldsta aktivt tävlande hunden. :)


Jag har förresten fått ett nytt "inne-husdjur", lammet Smulan har varit och undersökt möjligheten att få flytta in flera gånger. Mårran tycker att det är en utmärkt idé, välkommen kompis, Popsy skulle nog helst se att lammet gick upp i rök...Lite gulligt är det när Smulan undersöker köket och badrummet, och hittar en mysig plats att lägga sig på. Vadå tam...

Halta Lotta växer och frodas, och skuttar runt med sina syskon lika bra på sina tre ben. Det känns som att vi tog rätt beslut om henne :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se