Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Popsy hemma igen!

Av Åsa - 30 april 2010 09:21

Så har jag äntligen fått hemma min PopLoppa!

Hon är hyfsat pigg, gnällig till tusen ("jag är så tööörstig...matte hämta vattenskålen till sängen..." och det gör matte), VÄLDIGT irriterad på tratten, ÄNNU MER irriterad på Mårran (som är jättelycklig över att lilla polaren är hemma igen), och framför allt väldigt glad att kunna ligga i lugn hemmamiljö i sin älskade säng. I natt har hon legat klistrad vid min sida, ömsom gnällt och ömsom suckat lyckligt. :)

Dräneringsröret ska bort på måndag, stygnen ska bort nästa fredag, och nästa lördag ska hon demonstera fritt följ! Bara skojar...:) Jag har fixat lånehund (Fantastiska svarta FannyFaran ska få hänga med). Men hon har bjudit fotposition under våra korta promenader, och är lycklig över att få "träna matte" igen.

  

Tratt. Ska det vara nödvändigt? Jag kan ta bort både dränering och stygn helt själv, och mycket tidigare än veterinären tror är nödvändigt!

 

  

Mårran i sjuksängen, driver sakta Popsy till vansinne med sina omsorger...jag har henne i koppel hos mig större delen av tiden, Popsy behöver lugn och ro.

 
ANNONS
 
iDa

iDa

30 april 2010 09:59

Skönt att ha henne hemma igen. Skickar massa krya-på-dig tankar till Popsy.

http://spralleman.blogspot.com

 
Per T

Per T

1 maj 2010 20:12

Skönt att hon är hemma igen! Klappa om tanten från mig, Noomi å Wippa!

http://toyra.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se