Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Komplikationer

Av Åsa - 28 april 2010 08:32

Svaret på den brännande frågan: det blir en kelpie så småningom, om allt går vägen. Jag ser SÅÅÅ MYCKET fram emot det!


Popsy var på ny operation igår, såret gick upp så det var bara att göra om...uppenbarligen händer det ibland, utan att man riktigt kan svara på varför. Äldre hund, mindre elastisk hud, ren otur. Nu är själva bukhinnan sydd med ståltråd (som jag tyckte lät läskigt men som tydligen ska vara starkt och skonsamt mot vävnaderna) och dräneringsrör ligger på plats.

Idag är det planerat att katetern ska tas bort och hon ska kissa på egen hand, jag hoppas verkligen att det går bra! Man vet själv hur ont det gör att kissa med skadat underliv, jag lider med min vovve...

Jag försöker tänka på att varje dag blir hon lite bättre, har lite mindre ont, och kommer lite närmare att jag får ta hem henne.


Mårran blir besviken varje gång Popsy inte är i bilen när jag kommer hem, och tittar ut genom fönstret och väntar på kvällarna. Förutom det verkar hon klara sig ganska bra, det är ju inte första gången Popsy sover borta några dagar (även om hon brukar vara borta med mig).


Ny dag, ytterligare en natt av läkning avklarad, snart får hon komma hem!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kerstin & Chia

28 april 2010 18:31

Håller tummarna att hon får komma hem snart!

 
iDa

iDa

28 april 2010 20:20

Mysigt med en liten keplie :) Fortsätter hålla tummarna för att allt går bra med Popsy!

http://spralleman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se