Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Operationen över

Av Åsa - 26 april 2010 17:47

Först och främst ett enormt tack till alla som på skiftande sätt uttryckt sitt stöd för min lilla Loppa! Ni har burit mig genom dagen...


Nu är operationen över, och "den gamla damen" (som veterinären kärvänligt kallade henne) mår efter omständigheterna utmärkt. Tumören hade suttit precis på urinröret och det gör att hon får stanna några dagar extra - hon har fått kateter och det finns en risk att hon svullnar - men förhoppningsvis får min lilla älskling komma hem på torsdag igen! Det känns så skönt att det är över, och nu ser jag fram emot den där nya och förbättrade hunden (ingen smärta, ingen inflammation, inga löp, inga superjobbiga skendräktigheter) som jag har blivit utlovad ;)

Mina elitplaner innan årets slut kanske får läggas på is, men det är långt ifrån färdigtävlat med lilla fröken om jag får bestämma.


Och en rolig smygnyhet...vi planerar tillökning till nästa år...(Valp så klart, inte barn.) Husse är fortfarande lite motsträvig, men han verkar ha gett med sig till slut :) Jag ska bli "mamma" igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kajsa

26 april 2010 18:44

Skönt att det gick bra :)

 
Sarah

Sarah

26 april 2010 20:25

SKönt att det har gtt bra. Känner igen oron från min egna dag. Men hon fick iaf följa med hem :) Spännande m tillökning :) Vad blir det då.....Nyfiken ;)

http://www.sarahlina.com

 
Ingen bild

charlotte_bojjan

26 april 2010 23:05

Underbart att operationen gick bra och att den unga gamla damen får komma hem snart igen!

Vad skoj med tillökning! Vilken ras blir bebisen? En JRT? ;-)

 
Ingen bild

Åsa&Sam

27 april 2010 08:42

Vad glad jag blir att höra att allt gått bra för Popsy

 
Tina

Tina

27 april 2010 12:33

Åh så skönt att det gick bra med operationen. Nu håller jag tummarna för en snabb återhämtning.

http://workinglabs.wordpress.com

 
AK

AK

27 april 2010 12:46

Så skönt att allt gått bra!
och vad mysigt med valp!

http://bacillen.wordpress.com

 
Jonas

Jonas

27 april 2010 19:44

Grattis!!! Vilken ras kommer det bli på vovven?

http://www.acattledog.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se