Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Operationsdag

Av Åsa - 26 april 2010 08:49

Popsy har följt med Fröken Sköterska, iförd djursjukhusets blå halsband och koppel, och namntaggad så att hon inte ska komma bort. Jag undertryckte min impuls att svepa upp henne i famnen och springa därifrån, och nu följer ett antal timmar av oro och ångest...

Jag VET att det är en vanlig operation som går bra så gott som alltid. Det är det där "så gott som" som skrämmer mig. Tanken som naggar i utkanten av medvetandet, som jag inte riktigt vågar fullfölja: Vad gör jag om något går snett och min älskade PopLoppa inte finns längre? Ut ur huvudet, inga sådana tankar! Allt kommer att gå bra!

    

 
ANNONS
 
Andrea

Andrea

26 april 2010 09:58

Jadå, det kommer ett gå bra!

http://www.drean.se

 
iDa

iDa

26 april 2010 11:46

Hade samma tankar när jag lämnade Yoda för operation för ett tag sen. Han fick dessutom stanna över natten, vilket gör en ännu mer orolig. Nu är han lika sprallig och pigg som vanligt. :D Men håller tummarna för att det går bra med Popsy! Kram!

http://spralleman.blogspot.com

 
Ingen bild

Helena o Fanny

26 april 2010 16:53

Jag håller också tummarna för lilla Loppan! Symptom på livmoderinflammation är något som jag ständigt försöker vara uppmärksam på eftersom både Fannys mamma och mormor drabbades av det. Men det är ju positivt att höra om hundar som blivit "som nya" efter operation!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se