Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 april 2010

Akut

Av Åsa - 24 april 2010 17:42

Hundarna är i löp = valda privata delar svullnar rejält. Denna gången har jag varit lite frågande, brukar Popsy verkligen svullna SÅ HÄR mycket? Har hon haft SÅ HÄR svårt att hålla tätt tidigare?

Igårkväll ärade hon oss med sin närvaro utanför täcket (hon gillar verkligen att sova varmt...) och jag kunde konstatera att något var rejält fel. Svansen tryckt, hela hunden skakade, ville inte äta, och ställde sig i ett hörn med kramper i magen.

Orolig Matte kör direkt till djursjukhuset i lund, blir insläppt direkt, och veterinären konstaterar vaginaltumörer som vuxit sig större under löpet och irriterar henne. Vi diskuterar en framtida operation. Precis när veterinären är på väg att gå droppar där från Popsy, ganska mycket. Misstanken väcks: livmoderinflammation! Mot röntgen. Mycket riktigt, livmodern är förstorad och inflammerad och måste bort.

Så nu blir det operation på måndag...Popsy har mått riktigt dåligt hela natten, men varit betydligt piggare idag (smärtstillande gör underverk). Jag är livrädd för allt vad operationer heter, och ser verkligen fram emot att få hem min lilla hund frisk och fin på tisdag (men opererad så klart)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin m Birk o Mio

24 april 2010 18:46

ojoj, stackars Popsy! Vi håller tummarna! Det enda jag kan glädja dig med är att de flesta tycker att hunden blir piggare än den varit på flera år efter operationen (sjukdomen kommer smygande). Kram!

 
AK

AK

24 april 2010 18:53

Oj så jobbigt! Håller alla tummar och tår att P blir av med det onda och repar sig fort fort!

http://bacillen.wordpress.com

 
Andrea

Andrea

24 april 2010 20:45

Håller tummarna för lilla loppan!

http://www.drean.se

 
Ingen bild

charlotte_bojjan

25 april 2010 00:08

Åh, vad duktig hon har varit den kära lilla Popsan, som har hållit igång nästan som vanligt (?) fast hon har mått dåligt! Tur att hundar inte känner efter var det gör ont!
Jag håller tummarna för att operationen går bra!
Mina föräldrars jämthund livmoderopererades när hon var ca 10 år, och hon blev som en ny hund efteråt! :-)

 
Anne & Elliott

Anne & Elliott

25 april 2010 22:18

Det är alltid läskigt med operation. Stackars Popsy, inte kul att vara sjuk ju. Vad skönt att det smärtstillande fungerar iaf, och snart är det gjort.

http://elliott.mixeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se