Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Löpöron

Av Åsa - 18 april 2010 16:20

Mårran börjar få löpöron. Hon håller sina öron på ett särskilt sätt när höglöpet närmar sig, omöjligt att missa...

Popsy har precis börjat löpa, och var seg och tråkig på träningen. Vi körde lite fritt följ språng marsch, frivilliga GF, och några långa rutskick med gömd leksak i rutan, och visst gjorde hon vad hon skulle men utan sin vanliga fart och glädje. Nu följer tre veckor av seg Terrier som GÄRNA hälsar på andra hundar. Och vi som ska visa elitmomenten på lördag...Suck!


Någon som har lust att låna ut en klickertränad elithund under lördagen 24/4 och lördagen 8/5 (examen)? Gärna en vars tränare uppför sig exakt som jag så att vi förstår varandra utan att ha tränat ihop innan...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena o Fanny

19 april 2010 14:46

Du skulle gärna få låna Fanny - hon är ju glad i dig och fast övertygad om att du har ett skafferi i fickan - men hon löper också.. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se