Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Spår

Av Åsa - 15 april 2010 15:30

Jag tog mig i kragen och åkte till Rövarkulan och la ett spår till Mårran. Lite småknepigt med kuperad terräng, över stigar, och genom en campingplats, men hon löste problemen ett i taget. Två gånger tappade hon spåret, första gången ringade hon och andra gången vindade hon sig tillbaka, helt utan hjälp från mig (som jag är medveten om iaf). Popsy var lös vid sidan och hängde med på en kant :)

Hemma igen fick Popsy en träningsstund, med fokus på högersvängarna som gick åt skogen igår. Ny plan, sakta ökande kriterier, och en bra belöningsplacering så funkade både höger om och helt om i språng marsch felfritt och ljudlöst! Vi avslutade med två minuters platsliggning med dold förare, inga problem utan hon var lugn och nöjd. Men nu är det ju trädgården, i sol och värme...


Alla övriga djur mår utmärkt, inget mer drama nu på ett tag hoppas jag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se