Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

slarvig matte, men bra träning ändå

Av Åsa - 26 mars 2010 15:55

Hur kan man vara så dum att man tappar bort vilken vittringspinne som är den rätta? Jag vet fortfarande inte om det var Popsy eller jag som hade rätt. Jag var så säker på att hon släppte rätt och kom in med fel att jag inte belönade. Sedan tittade jag på pinnen, och det såg ut som att det var köttbulle på den...Fast nästa gång så valde hon den JAG trodde var rätt, som om det var världens mest självklara sak. Förvirrande...jag belönade andra gången, tog bort båda pinnarna, och förberedde en ny. Problem löst. Annars fixade hon vittringen fint idag, hon såg ganska säker ut och kom direkt och lämnade rätt pinne UTAN tugg och med en fin ingång.

Sedan fortsatte vi med fjärr på bricka, bara ett skifte i taget på tio meter. det var bättre än igår! Men långt ifrån lika bra som på fem meter...:)Vi jobbade en del på att hon skulle hålla position även efter klicket och vänta på att jag kommer in till henne.

Inkallningen gick riktigt bra, snabbt ställande och snabbt läggande på 25 meters sträcka.

Stegförflyttningen blev uppfräschad på brunnslocket på gårdsplan, och fungerade sedan fint igen.


Mårran tränade kryp och skall, krypet går saaakta framåt men det går iaf framåt! Skallet börjar bli ganska säkert och fint, med god stimuluskontroll. Snart dax att plocka bort lite dk och flytta in henne vid sidan. Hon var loj idag, trots köttbullar, min dr Jekyll och Mr Hyde-hund...Men att skälla är ju alltid kul. :)

 
ANNONS
 
Keelah

Keelah

27 mars 2010 15:50

Bara kul, glad att du blev glad :) Mvh Johanna

http://keelah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se