Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Film från senaste kursen avslappning/uppmärksamhet

Av Åsa - 18 mars 2010 12:44

När jag ser filmen har jag svårt att tro att någon av hundarna någonsin har haft problem med stress, utfall, gnällande, osv...

STORT TACK till mina duktiga kursare!

 
ANNONS
 
Kari-Anne&Heidi

Kari-Anne&Heidi

19 mars 2010 06:25

Hei Åsa! Jeg har lånt filmen din til et innlegg i bloggen min ;O) Si meg, de fleste kursister på denne filmen ser ut som meget rutinerte klikkertrenere. Stemmer det?

http://karia-belgerbloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

Åsa

19 mars 2010 07:59

Hej!
Bullterrierns matte är klickerinstruktör, rottisens matte går Canis instruktörsutbildning 2010, Schnauzerns matte gick tränarutbildningen 2009, Den lilla vita fluffhunden är en omplacering och matte har bara haft hund i två år, Flattens matte är ny på klickerträning men har tränat mycket hund traditionellt. Blandad kompott alltså, och jag håller med - grymt duktiga allihopa!

 
Ingen bild

Randi

20 mars 2010 16:35

Dette kurset skulle jeg gått, da kanskje det hadde vært håp å starte på konkuransse med eldste mann engang ;)

Liker hjemmesiden og bloggen din, god inspirasjon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se