Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Bakbensproblem

Av Åsa - 9 mars 2010 09:49

Det har inte blivit mycket tränat på sistone...

Dels har motivationen liksom runnit ut i sanden när snön envist blev kvar, men framför allt så har Popsy ont i ett bakben och har inte lust att göra någonting alls. Min hund är behäftad med ett fabrikationsfel, hon började halta när hon var ungefrär sex månader gammal. Sedan försvann det under många år, och seglade upp igen i samband med diskbrocket för ca fyra år sedan. Nu är hon som en gammal gumma med ledvärk, när det är kallt gör det ont.

Jag försöker hitta lite lust att börja med vittringen igen, för att få de sista bitarna att ramla på plats, men när hon bara vill kura ihop sig under täcket känns det inte så kul...

Jag ska köpa supergodis idag, så får vi se om vi kan locka fram lite livsglädje ur Fröken Terrier ikväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se