Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Morgonpromenad för gott humör

Av Åsa - 4 mars 2010 13:09

Även om inte snön är borta så är skaren hård och fin, och vovvarna och jag kan ta oss över fälten och ner till ån igen. Solsken! Bra för själen...:)

  

Popsy njuter i fulla drag

 

  

Öronen kom i oordning, dags att skaka till!

 

  

...och där är den! Ån ligger kvar!

 

  

Fast Loppan är mer intresserad av vad hararna lämnar på snön. Frukost...

 

  

Mårran vill ha levande frukost. Sork?

 

  

Sork! Fast hon fick inte tag på någon.

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Barbro med Hibea Briard

5 mars 2010 19:03

Härliga bilder, härliga kommentarer!

 
Ingen bild

charlotte_bojjan

6 mars 2010 12:01

Ja, det är verkligen härliga bilder av Söt-Popsy och fina Mårran.
Bojjan har upptäckt något som är mer spännande än både sorkar och harar: en räv som smyger runt i vår trädgård i skymningen och letar efter mat! Jag har sett den två gånger, och fotat. Bojjan har mha nosen full koll på var den har varit!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se