Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Två duktiga hundar!

Av Åsa - 21 februari 2010 08:37

Dags för en tripp till Svalöv, i blötsnön...


båda hundarna fick följa med. Mårran har träffat ett par lösa hundar under promenaderna i veckan och behövde få lite hundmötesträning, perfekt med en kurs där alla hundar är trevliga och inte bryr sig om henne! Hon skötte sig dessutom perfekt.


Vi började med att träna skall, Mårran och jag har tränat lite på kvällarna när hon ligger på sängen, men inte mer. Det hade gett resultat! Jag fick in ett par klick på ett skall. Sedan två...tre...fyra...FEM...SEX! Snygga, rena, starka. Och hon satt ner hela tiden. Heja!

Popsy fick börja med vittringen, som har gått så bra ända till i torsdags då hela momentet föll ihop i en frenetisk hämta-pinne-fest. Backade lite i träningen. Fick hjälp att lägga ut - hon plockade rätt. Igen, och igen, och igen! Vi la pinnarna i hög, som en klocka, på längden, på tvären. Hon analyserade - utan att smaka - valde, och apporterade. Hurra!

Sedan var det dags för stegförflyttning och vändningar med Popsy, som OCKSÅ fungerade! Var för sig, i kedja, och i momentet.

Samma sak med Mårran, som var glad och träningsvillig. Framåt: perfekt. Bakåt: perfekt. Höger: kommer fint, inte klart. Vänster: påbörjat, rör sig korrekt. Hon fick avsluta med en fjärr på två meter, med rena, snygga, exakta skiften på cm samma plats. Otroligt...


Sammanfattningsvis så kunde ingenting gå fel...otroligt nöjd med båda hundarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se