Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Spårträff blir stadspromenad

Av Åsa - 13 februari 2010 07:55

Inte ens min starka och obändiga vilja kan få snön att försvinna...jag ser det som ett personligt nederlag.

Det betyder att den planerade spårträffen 21/2 blir inställd (igen). För glada hundar blir det istället en stadspromenad i Lund klockan 14! Anmäl intresse på mailen asa@asashundar.se .


Mårran ser jättemycket fram emot att få gå i stan och äta supergodis igen - det var ett tag sedan :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa&Sam

13 februari 2010 15:40

Skulle sååå gärna va me´,vilket det nu än hade blivit,men vi åker på skidsemester v.8 Men det går väl fler tåg får jag hoppas;)?

 
Ingen bild

charlotte_bojjan

16 februari 2010 22:43

Jag o Bojjan skulle också ha velat var med, men det kolliderar med SPTKs (Skånes Ponnytravklubbs) årsmöte på Jägersro!
Missade Brukshundklubbens årsmöte :-( , men
hoppas få en rapport därifrån (av Åsa?).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se