Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 3 februari 2010

Snösim

Av Åsa - 3 februari 2010 15:30

Växthuseffekt? Global uppvärmning? Snarare snöstorm och värsta vintern i mitt liv...

Att vara ute är inte att tänka på, Popsy simmar bokstavligt talat genom drivorna och Mårran får snöfnatt. Så vi tränar inne, stegförflyttningar och skiften i fjärren. Det blir bättre och bättre! Lugnare, mer medvetet, mer koncentrerat.


Min egen träning utförs på stepmaskinen framför t ex "Trinny och Susannah stylar Amerika" eller utomhus med snöskyffeln i högsta hugg. Mina extra vinterkilon bekämpas lite i taget :)


Hästarna kurar i sina täcken, letar gräs under snön, eller smågnabbas för att hålla värmen. Det är en mä'ktig syn när Benji sätter full fart från andra sidan hagen, snön yr, och hela hästen uttrycker "urkraft"! Tänk så snälla de är som låter oss futtiga människor hantera dem lite hur som helst. Förtroende, samarbete, ömsesidig respekt.


Och jag drömmer om att gå femdagars chickencamp för Bob Bailey i sommar. Undrar om Ola går med på det? 11000 plus mat och logi, av med frun i sex dagar, ta hand om hem, hästar, och hundar...låter inte som ett troligt scenario...Men drömma kan jag ju göra!


Mer realistiskt: någon som har lust att följa med till Hand med Hund i Staffanstorp 13 mars och lyssna på en föreläsning om hundar vs vargar? Jag jobbar egentligen, men det är ju en fråga om prioritering...:) 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin m Birk o Mio

3 februari 2010 16:17

Jag vill med! Får fixa mitt schema så att jag kan :-)

 
Birgitta

Birgitta

3 februari 2010 20:14

Jag har anmält mig till föreläsningen med Freddy Worm Christansen, så om du ska dit så ses vi. Jag drömmer också om chickencamp men det förblir en dröm hos mig iallafall.

http://www.fatimacinta.se

 
Ingen bild

Kajsa

3 februari 2010 21:00

Klart du ska på chickencamp! Det är ju utbildning. Ola får se det som semester :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se