Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Intresse för valpkurs?

Av Åsa - 27 januari 2010 08:00

Med jämna mellanrum får jag frågor om valpkurs, men hittills har det inte varit tillräckligt många valpar som är valpar samtidigt (de växer ju, de små rackarna...). Nu har jag fått lite frågor igen och gör ett nytt försök.


Är du intresserad eller känner någon som är intresserad av att gå valpkurs med klickerfilosofin som grund? Maila asa@asashundar.se , titta in på hemsidan för att läsa mer http://www.asashundar.se/viewpage.php?page_id=86 .

Sex deltagare så startar vi! 
ANNONS
 
Maria

Maria

28 januari 2010 07:53

Typiskt, nu har ju Baccus blivit för gammal..

http://www.marias4betna.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se