Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

Så var det kallt igen...

Av Åsa - 23 januari 2010 18:49

...och lilla frysnosen lägger ner.


Vi var i Svalöv idag, Popsy och jag (Mårran var med husse), och försökte träna i snön. Framåtsändande med galopp på "framåt" mot och mellan två stolar. Påhejad av Katy var jag faktiskt riktigt nöjd! Rakt och fint i bra tempo. Sedan ville jag byta till led två: sakta marsch från gruppen till target. "Nixipixi, nu fryser jag!" sa loppan och tog varje chans att smita till dörren...

Så vi fortsatte inne, först skicka till skål i galopp, sedan därifrån i trav till target utan kommando. Någon galopp blev det inte...men annars fungerade övningen riktigt bra! Lite frishejping av stående startposition med riktning framåt blev det också, och Popsy provade 1001 saker att göra med en skål helt utan att jag planerat något dylikt :)

Efter lunchen var det mer träning, lite stegförflyttning (katastrof) och skall (mer katastrof). Bättre gick antijaktträningen med kaninslunga, popsy studerade den flygande kaninen, åt sitt godis, och försökte sedan springa till dörren...vi konstaterade roat att bara där är en byggnad i närheten har jag inga problem med att hon springer på vilt. ;) Fast det har jag i ärlighetens namn väldigt sällan, hon är nog alltför lat.

Man kan knappast säga att hennes träningsvillighet var på topp, men vi fick iallafall gjort NÅGONTING vilket är mer än vi klarat på ett tag. Ny inspiration, nya tag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin m Birk o Mio

23 januari 2010 20:52

Prickarna håller med om att det är kallt! Fast så länge man springer fort så fryser man inte... Snart kommer nog både våren och inspirationen!
Kaninslunga låter skojigt! Fast Popsy räknade kanske ut att kaniner inte kan flyga...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se