Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Queen of the pack!

Av Åsa - 20 januari 2010 20:24

I morse träffade vi Karoline och foxarna för en skön snöpromenad genom Rövarkulan. Mårran och foxarna hade hur kul som helst! Härligt att se henne avslappnad och glad i sällskap med andra hundar.


Pop har börjat vakna till liv igen, sakta, allteftersom mjölken sinar och hormonerna blir normala. Igår var hon kurshund och visade hanteringsövningar, självkontroll, dra i rep, och lite annat småkul. Resten av tiden låg hon och slappade på sin fäll, lugn och nöjd så länge ingen kom "hotfullt" nära. Sådana dagar är hon rolig att ha med, när hon vill och kan!

Vi har också börjat shejpa in "framåt" från fotgående under promenaderna, att hon på kommando galopperar rakt fram från mig utan något speciellt mål. Vi har sträckt längden till ca fem meter hittills, målet är tjugo. Hon tycker att det är helfestligt att gissa sig fram tills leksaken kommer flygande!


Så lite, lite är vi på G igen...Det tar sig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se