Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Lite skyldig...

Av Åsa - 18 januari 2010 08:38

...det längsta uppehållet i bloggens historia!

Jag har helt enkelt inte känt för att skriva, och inte haft något speciellt att berätta. Men nu är det ny vecka och ny energi! Hoppas jag...


Varken jag eller hundarna är på G. Popsy har följt med till klubben för att träna ett par gånger, hon hoppar ur bilen, springer direkt bort till klubbstugan och vill in till "sin" hörna, där hon sedan ligger och vägrar röra sig. "Ut på plan? Hellre dör jag!"  Jag vill ha tillbaka min glada arbetsmaskin!

Mårran fick följa med som visningshund (som hon brukar gilla och utföra med den äran), denna gången var hon ovillig, spänd, skällig, och allmänt inget gott föredöme.

Så de får vara hemma. Popsy under täcket, Mårran i sin korg. Ingen av dem vill träna, Popsy protesterar tom när det är promenaddags.

Vintern tar på oss alla tre...Inte direkt något som man känner att man vill dela med resten av världen! Fast nu gjorde jag det ändå...:)


Jag hoppas på att snön försvinner, solen kommer fram, skendräktigheten går över helt och hållet, och livet blir på topp igen. Helst idag, tack!

 
ANNONS
 
Ingen bild

camilla

20 januari 2010 14:21

Tycker det är bra du delar med dig, så känner inte vi oss ensamma! Här går det också trögt...;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se