Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Två lyckade vittringsprov!

Av Åsa - 30 december 2009 11:45

Skam den som ger sig! Dagens recept:

Godislukt + min lukt på pinnen

Godis utspritt mellan pinnarna (samma som på pinnen)

EN repetition åt gången. Hur gärna jag än vill upprepa.

Hon satt ca tre meter bort och tittade på när jag gjorde iordning, jag gick in i tävlingsposition (första gången) och skickade. Lugn trav fram, på med nosen för att hitta godisarna, kollade av pinnarna, valde rätt och apporterade. Hallelujah, klang och jubel! Första gången provsmakade hon en annan men valde rätt, jag belönade att hon valde korrekt, plockade undan, pausade med lite fjärrdirigering. Andra gången gjorde vi likadant - PERFEKT!

Det finns hopp! Och finns det hopp för henne så kan ALLA hundar lära sig vittringsprovet...:)


Vidare tränade vi dagens knallpulverpistolskott (båda hundarna kom och kollade glatt efter godiset, Mårran var liiite spänd men det släppte snabbt), och fjärr med godis bakom. Det blir också bättre och bättre = lugnare och lugnare och hon tänker innan hon agerar.


Det känns hoppfullt! Elit i höst? Självklart!

 
ANNONS
 
Linda og co

Linda og co

1 januari 2010 10:22

Hej gjenom Kari-Anne og Heidi sin blogg har jag läst din blogg og den er morsom, intressant og får mej att tenke till ;) Spesiellt referat fra den senaste boken, helt suverent !
Jag hoppas att du tycker att det är ok att jag lägger till dej i min bloggliste

MvH hundidioten Linda :o)

http://lindaliafenris.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se