Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Vittringsvecka

Av Åsa - 15 december 2009 10:28

Mängdträning MÅSTE ge resultat. Vi kör vittring en liten stund varje morgon, och tänker fortsätta med det till det funkar - punkt.

Just nu kör jag en korv-variant: tre pinnar varav en luktar korv, lite strösslad frolic runt för att få Fröken att sätta på näsan, och...vänta. Hon gjorde rätt fyra gånger på rad idag (med riktigt letande, inte gripa första bästa). Slump? Det får vi se imorgon...


Skendräktighet är på gång, svullna spenar, gnällande, bäddande, och Popsys special: Pressa Nosen. Inatt var det nära att hon åkte in i badrummet, jag uppskattar inte utdragna gnällanden klockan två på natten...och 02.20...och 02.45...varje gång jag lyckats somna om mao. Ikväll ska hon aktiveras så att hon är ordentligt trött vid läggdags!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se