Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Måndagsträning

Av Åsa - 30 november 2009 17:54

För första gången på länge höll träningslusten i sig även efter helgen...

Popsy flyttade ner fjärren från sin låda till en spånplatta, fungerade superbra! Stegförflyttningarna ser fina ut, hon börjar bli lite ivrig så vi växlar med att bara sitta stilla.

Mårran fick träna sitt-stå-bli stående. Jag har fått in ett ställande som liksom vänder direkt till ett nytt sättande, och hon tycker att hon är jätteduktig...Desutom la vi in lite doggie-zen mot godishanden, hon blir gärna väldigt låst till det hållet som godiset severades ifrån sist. Men det blev bättre!  Och hon var glad och träningsvillig!


ikväll ska jag förbereda en vindmarkering med vittringspinnar, och spika vittringspinnar på en bräda - mer träning på G!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se