Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Fredagsträning

Av Åsa - 31 oktober 2009 17:23

Träning som "vanligt" igår på klubben! Kerstin och Chia höll oss sällskap och agerade störning. Loppan körde lite inkallning (fortfarande för dåligt tempo, men hon är iaf jämn), ett ganska bra fritt följ med dirigering, och en smula framförmapp med ligg som jag utvecklade till inkallning med ligg.

Efter en paus byttes träningskompisarna till dobermanngänget, Popsy och jag tränade rutskick. Trodde jag! Helt plötsligt var en av dobbisarna VÄLDIGT intressanta. Lilla självmordskandidaten travar glatt mot en kampande dobermann, öronen stängda för allt vad stopp-kommando heter...jag kände mig GANSKA dum där jag gick efter henne (försöker jag springa ikapp eller ryta i det läget sätter hon bara högre fart från mig) och bad stackars Anna-Lotta ryta åt henne så hon skulle stanna så jag fick tag på henne.

Tillbaks igen, försöka få uppmärksamheten tillbaka. Rutan var inte längre att tänka på...vi körde lite sitt-ligg-stå under b.m, och plockade ihop dem till dumrutan istället. Med en MYCKET ouppmärksam hund. Och jag som trodde att löpet var över!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se