Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Myshästen

Av Åsa - 29 oktober 2009 14:31

Hästarna tog en middagslur i solen, helt trygga när jag gick in och pratade med dem. Otroligt egentligen att flyktdjur kan få ett sådant förtroende...

Benji och Ola har klickertränat "apportera vattenkanna", goa hästen går och hämtar vattenkannan på signal och puffar in den i husses bröst..."Titta! Så duktig jag var!"

 


  

  

 
ANNONS
 
AK

AK

29 oktober 2009 19:12

Vad fin han är den där ardennern!! Jag kollar annonser allt vad jag orkar och drömmer mig bort om en snäll raggsocka med mjölig mule.

http://bacillen.wordpress.com

 
Malin m Birk & Mio

Malin m Birk & Mio

29 oktober 2009 22:06

Vad goa de är!
Vilket skojigt trick Benji har lärt sig :-).
Kram!

http://vetmalin.dinstudio.se

 
Ingen bild

Åsa

30 oktober 2009 07:36

"Snäll raggsocka med mjölig mule", vilken fin beskrivning!:)

Han är en skojig häst. Hela mitt inre skriker "Men vad gör du, han kommer att riva stället" när Ola bara öppnar boxen och låter honom gå fritt i stallet (jättehästen tar upp HELA stallet), men tack och lov så är jag tyst och ler med hela hjärtat när Benji går rakt fram till husse, som stolt skickar honom till vattenkannan...Mitt kontrollbehov gällande hästar sitter djupt, men jag lägger locket på och njuter av att ha fel. Gamla vanor är svåra att döda!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se