Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

De första Canis-kurserna utlagda

Av Åsa - 26 oktober 2009 09:00

Det blir valp (upp till 10 månader) och vardagslydnad/trix i januari!

Jag har fått en egen canis-sida www.canis.se/skane med ett tjusigt anmälningsformulär, annars går det utmärkt att anmäla på mailen eller via min hemsida www.asashundar.se som vanligt.

Valpkurs med klicker har jag hittills inte haft förmåmen att hålla, det ska bli spännande, utmanande och fruktansvärt roligt! Vardagslydnad/trix är en favorit som jag återkommer till med jämna mellanrum, beroende på gruppens önskemål ändras den antingen mot mer trix eller mer vardagslydnad.

 
ANNONS
 
Elsa

Elsa

26 oktober 2009 11:04

Vad roligt! Lycka till med kurserna!

http://stormvarning.nordharna.se

 
Ingen bild

Åsa&Sam

26 oktober 2009 17:23

Vilket spännande år du går till mötes!!
Kommer det fler kurser i R-L ?

 
Ingen bild

Åsa

26 oktober 2009 18:02

Det blir en fortsättningskurs senare i vår, oroa dig inte! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se