Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Höst på allvar!

Av Åsa - 16 oktober 2009 13:05

  

Höstlöv och kyla. Popsy går med täcke på promenaderna - skulle jag glömma täcket haltar hon på hemvägen...Värme för stela muskler och en hund som börjar bli till åren!


Båda hundarna löper, vilket betyder att jag vaknar av slickande ljud på natten (FRUKTANSVÄRT irriterande!), överraskas av bloddroppar på alla ytor, och har Mårran som ständig skugga. Men de håller sams...:)


Jag jobbar med min mentala utveckling...samtidigt som det är roligt och spännande att börja på ett nytt kapitel i livet, så är det också skrämmande och osäkert. Ibland undrar jag vad jag håller på med, byter ett tryggt och oftast trevligt jobb som jag kan väl och är bra på, mot ett nytt och oprövat jobb inom ett område som är betydligt mer krävande och påverkar min självkänsla på ett annat plan. Någonstans måste jag nog landa i att inte ALLA måste älska mig och det jag står för... Precis som jag t ex inte gillar dansbandsmusik, som är en av de mest säljande genrena.

Jag antar att det framför allt är mer rutin som ska till, även om det har sin charm att gå upp på ett personligt plan i varje kurs jag ger så misstänker jag att kurs nr 100 tar mindre energi än kurs nr 10 - helt enkelt för att det inte är nytt längre utan jag har redan gjort de flesta missarna och lärt mig efterhand.

För min del så gäller det nog också att skilja på mig som person och mig som instruktör, jag tror inte att det är nyttigt att blanda ihop det alltförmycket. Ska jag klara att vara instruktör på heltid så småningom måste det nog bli mer som ett JOBB och inte påverka hela mitt liv. Inte nyttigt att fundera över kursupplägg sena kvällar!

Fritt svammel...jag har en hel del kvar att fundera över och få rätt på i huvudet.

 
 
Ingen bild

Åsa&Sam

17 oktober 2009 11:24

Måste bara få säga vilken underbar fin bild på Popsy bland höstlöven!!!

 
Jonas

Jonas

17 oktober 2009 13:48

Vilken fin bild, den borde du ha med i din kommande bok!;)
Mvh Jonas

http://www.acattledog.se

 
Ingen bild

Åsa

17 oktober 2009 15:03

Tack så mycket, så glad jag blir!
JAG tycker ju att hon är fantastiskt söt, kul att kunna förmedla det. :)

 
Marta

Marta

19 oktober 2009 16:04

Vilken söt liten fröken! Jag har också en frusen liten farbror, vad rekomenderar du för täcken? Orbtrack(tävlar inte...)? Skaffade inte du ett tryckutjämnande underlag? Fungerade det som du hade tänkt?

Kul att du delar med dig av dina tankegångar, jag tycker att du är jättemodig men samtidigt så har jag bara hört positiva saker om dig och ditt sätt att tänka och träna hund så det kommer att gå som en dans skall du se!

http://villgott.wordpress.com

 
Ingen bild

Åsa

19 oktober 2009 20:41

Tack för uppmuntran! Modig eller korkad...där är en fin skiljelinje...;)
För mig gäller Back On Track, bästa täcket jag har provat! Jag vet, dopingklassat, men vi tävlar inte på vintern. Jag har både nättäcket (på bilden) och det tjockare regntäcket.
Utnderlaget fungerar fint, hon mår riktigt bra och trivs i sin bilbur nuförtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards