Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

app dir fortsatt

Av Åsa - 15 oktober 2009 14:36

Popsy var helsäker på dirigeringen idag, både med okända och kända apporter, med apportering och utan. Så jag la ut mittapporten. Genast svårare! Återgick till att ENBART dirigera tills hon blev säker, la sedan till apporteringen igen. Duktiga Loppan! Tänker generalisera på klubben imorgon, sedan ska konskicket läggas till.


Mårran var inte riktigt lika bra...Fortsatte med fjärren, hon tappade fokus i andra skiftet (skällande hund) och sedan försvann en del av säkerheten. Så blir jag så mittemellan, sänka kraven och få något att förstärka eller låta henne jobba igenom och jackpot när hon klarar det? Hur stor är sannolikheten ATT hon klarar det? Popsy kan alltid jobba vidare, men Mårran är annorlunda...Jag valde att låta henne jobba vidare - fel val. Hon blev osäker på om hon var på rätt väg och attityden försvann helt och hållet. Paus, kela och leka, om från början på en enklare nivå, så fick vi avslutat OK.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se