Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Uppmuntrad! Canis avd. Skåne blir verklighet!

Av Åsa - 12 oktober 2009 20:45

TACK för alla era grattis och goa kommentarer! Jag blir så glad!

Saker och ting faller på plats, lite i taget. Snart blir Canis avdelning Skåne en verklighet...otroligt, det som har varit mitt drömmål i två år...:)


Jag ser otroligt mycket fram emot att kunna starta Canis-kurser för klickerintresserade, ambitiösa hundägare. Jag har redan så många underbara kursare (Var går gränsen mellan elev och vän? Det blir svårt att hålla isär efter ett tag!) och ser fram emot att få träffa ännu fler.

Vad planeras inför nästa år? Rent spontant: valp, grundkurs vardagslydnad, grundfärdighetskurs, och med lite tur en tränarutbildning ihop med Ann-Louise. Och så lite gott och blandat i form av CU, rallylydnad, trix&trams, och tävlingslydnad till hösten. Framtiden är ljus och jag är lycklig!


En av mina stora frågor till Morten löste sig snabbt: jag kommer fortfarande att kunna vara aktiv inom SBK både som ideell och avtalsinstruktör, och fortsätta jobba för att klickertänket ska spridas även där. Det känns så skönt att slippa välja.


Och dessutom verkar jobbfronten vad gäller butiksjobbet OCKSÅ fixa sig. Jag har tur just nu...hoppas jag inte jinxar den genom att skriva om den, men jag är så glad att det liksom bara måste komma ut! :) 

 
 
Ingen bild

Kajsa

13 oktober 2009 08:39

Otroligt kul! GRATTIS!

 
Maria&Hera

Maria&Hera

13 oktober 2009 12:57

Åå vad roligt och spännande det låter!
Suveränt att du kan fortsätta att vara aktiv i SBK och sprida tänket även där:)

http://belgarfans.bloggagratis.se

 
Emma & Krut

Emma & Krut

13 oktober 2009 22:00

GRATTIS!!! När saker och ting faller på plats är det av en anledning! Du kommer säker att få ihop alla dina planer galant!! Vi hoppas på att kunna komma på kurs hos nya Canis-Skåne! =)
kramar från oss
ps: fortfarande träning i Eslöv fredag kväll?

http://www.dualdogs.dinstudio.se

 
Kari-Anne (kurskompis)

Kari-Anne (kurskompis)

14 oktober 2009 07:23

Heia, Åsa! :o)

http://karia-belgerbloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

Kajsa

14 oktober 2009 20:41

Önskemål: kan du inte göra nån sorts spårkurs? Jag skulle tycka det var kul, nya hunden skulle antagligen tycka det var kul, Nelly kan kanske lära sig(?). Men jag behöver hjälp för att komma igång!

 
Ingen bild

Åsa

15 oktober 2009 08:32

Träning på fredagkvällar står kvar, och spårträffar är planerat till nästa år en gång i månaden! :)

 
Anna Karin (kurskompis)

Anna Karin (kurskompis)

19 oktober 2009 16:00

Kul och inte oväntat :-D

Eftersom du har så mycket att göra så bör du gå in på www.markforster.net ;-)

“There is nothing permanent except change.”

Lycka till

http://www.lundmark.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards