Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Lugnet (hyfsat) återställt

Av Åsa - 30 september 2009 08:29

Tack gode gud för snälla hundvänner och bra extringar på jobb! Gårdagens problem är ur vägen.


I natt var första inne-natten för hästarna. Reo gick in i sin box efter att ha undersökt en del nya saker i stallet (ca fem minuter), och åt sedan nöjt sin betfor och sitt hö. Det enda som skvallrade om att han egentligen var ganska orolig var magen som gick på högvarv...Det blir till att börja mocka igen.


Vi mötte en ny hund igår på promenaden, en labbe som stod utanför sin bil och som behövde passeras på ca fem meters håll. Mårran såg den ca tio meter ifrån, skällde en gång, hoppade samtidigt som hon skällde in mot mig och fick en godis (som hon inte ville ha), satte nosen i backen och nosade sig förbi utan en blick eller ett skall. Jag vet egentligen inte om det var ett steg framåt eller bakåt eftersom tuppkammen stod över hela ryggen och hon inte ville äta (OK, bara tråkiga torrisar) eller ta kontakt igen, men hon var tyst och nosade med en främmande hund på fem meters avstånd så jag är nöjd. Hemmamiljön är absolut svårast! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se