Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Goda nyheter och grov miss i planeringen

Av Åsa - 29 september 2009 08:28

Idag fick jag reda på att både TAGteach-projektet och freestyleuppgiften är godkända. Jag är numera TAGteacher level 1! Och ett steg närmare godkänd canis-instruktör...:)


Däremot har jag gjort en STOR miss angående helgen...Jag har varit så upptagen med detaljer som att boka biljetter och fundera över packning att jag har glömt:

1. Att jag inte kan jobba på måndag eftersom jag sitter i ett flygplan - och jag har inte fixat vikarie.

2. Att Ola jobbar hela fredagen och hela måndagen och Mårran är ensam hemma från 6.30 till 16.30

Hur mycket ångest har jag just nu på en skala...Ola gjorde mig uppmärksam på problematiken klockan 22 igårkväll, så sovit har jag inte direkt gjort heller.


Dagens projekt är alltså att fixa vikarie på jobb, och hitta någon som kan antingen passa eller komma och gå ut med Mårran fredag och måndag.

Jag hinner iallafall inte bli nervös inför Den Stora Examensdagen på lördag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

catja

29 september 2009 09:06

Tillykke Åsa... så er det blot den sidste der venter :-) Håber du finder én til at kigge efter Mårran.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se