Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Hemma igen

Av Åsa - 28 september 2009 08:38

Som alltid när jag varit iväg och hållit eller gått kurs på helgen känner jag mig uttröttad och upprymd på samma gång på måndagmorgonen. Det tar mycket energi, men samtidigt så ger det så otroligt mycket tillbaka att få träffa duktigt hundfolk!


Mina egna hundar hade haft en tråkig helg med husse och vedklyven (dags att förbereda inför vinterkylan). Mårran kämpade hårt för att få min uppmärksamhet på diverse kreativa sätt - hämta saker, vinka framför TV:n, placera hela nosen i tidningen, testa "lilla skallet" (som är så gulligt att det alltid brukar få beröm), hoppa upp och ner från sängen, rulla runt, osv...Och jag var bara trött och tråkig och kunde på sin höjd tänka mig att förstrött klia henne lite. Nåja...det blir bättre i veckan.


Nu kan jag i lugn och ro börja oroa mig för flygresan med Popsy och sista canis-träffen. Det är väl tur att det alltid är nya event på gång!

 
ANNONS
 
Maria&Hera

Maria&Hera

28 september 2009 12:09

Bra att du kom hem, trots kokande bil och allt.
Tack för en suverän kurs! Det var så trevligt att träffas irl! Du är en kanon-instruktör, med klickertänket ända ut i fingerspetsarna:)

http://belgarfans.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

29 september 2009 08:40

Tack så mycket! Jätteroligt att höra! Vi ses igen...:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se