Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Dåligt entreprenörskap!

Av Åsa - 31 augusti 2009 18:41

Jag har sålt en del leksaker till Eskilstuna Hundcenter, senaste omgången syddes av den nya omgången skinn. Det visar sig att mitt garveri inte gjort sitt vanliga utmärkta jobb (eller att jag beställt fel sort eller haft sämre råskinn att lämna in), leksakerna håller inte. Skinnen är helt enkelt tunnare.

Inget större problem för min del, jag tar naturligtvis tillbaka leksakerna och syr om dem, men det irriterar mig att det händer överhuvudtaget! Jag tycker inte om att inte leverera enligt kundens förväntningar, jag ser hellre att det är tvärt om.

Dessutom har priset på skinnen gått upp...sämre kvalitet, högre pris (för mig, inte mina kunder), missnöjda kunder, och dålig reklam! Och dessutom skriver jag om det inför allmänheten...smart...

Den nya omgången kommer att testas noga med JRT som hänger i tänderna! Tål de det så tål de det mesta, precis som det ska vara.

 
ANNONS
 
Kari-Anne&Heidi

Kari-Anne&Heidi

1 september 2009 22:58

Mine skinn er jeg veldig fornøyd med! :D Men de var sikkert fra en annen produksjon.

Håper det ordner seg for deg og kundene dine!

http://karia-belgerbloggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se