Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Kvällsträning och morgonträning

Av Åsa - 29 augusti 2009 14:41

När Popsy var fullt upptagen med sin röda brandpost blev Mårran piggare och piggare igårkväll. Hon vet bättre än att försöka ta Popsys leksak när jag är i närheten, grisöra var kul en liten stund, men till slut gick det upp för mig att hon tiggde träning! Och det står jag till tjänst med :)

Hon var supermotiverad, vi jobbade lite med frontposition och backandet vid sidan samt starter och position i fritt följ, och jag kunde belöna växelvis med leksak och godis. Efter tio minuter (brukar vara max) pausade vi, men hon tiggde sig till ytterligare ett pass. Hmmm...är hon sjuk? Eller är det "Mårran - tävlingshund" som har dykt upp igen? Jag tackar och tar emot...


På morgonen idag fick först Benjamin ett körpass med vagnen, sedan tog husse foton på Loppan när hon står på händer och Mårran som bär sitt halsband (till boken, hoppas de blir lika bra på skärmen som i kameran). Popsy lär ha lite träningsvärk i bogarna imorgon, det är länge sedan vi tränade handstående, och Mårran behöver verkligen friska upp sina kunskaper i "håll fast"! Lite ursäktad var hon, vi har aldrig tränat med halsbandet på det viset innan utan hon brukar leta upp det och ge det till mig innan morgonpromenaden. Men ändå...Fast det gick med lite tålamod!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se