Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Home entertainment center för hundar

Av Åsa - 29 augusti 2009 08:17

Loppan fick en ny leksak i förrgår - "everlasting". Jag vet hur det brukar vara med den saken, men det var värt ett försök, det enda som hittills hållit för Mademoiselles gnagande är en svart Kong och jag vill ha något som roar henne ännu längre (i hundgården).

Döm om min förvåning! Fyra timmars intesivt gnagande senare är leksaken hel och tuggisen bara halvt uppäten! Och då pratar vi INTENSIVT! Dessutom har hon försökt få ut tuggisen på diverse kreativa sätt.

Rekommenderas varmt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Margareta

2 september 2009 08:29

Var har du fått tag på den leksaken? Och hur funkar den?

 
Lina

Lina

2 september 2009 15:46

Vart hittar man en sån?

http://www.hundbiten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

2 september 2009 18:10

Den är köpt på min grannbutik här på Mobilia i Malmö, men den måste ju gå att få tag på. Jag ska leta på nätet, den heter "fireplug" och godiset heter "everlasting treats".

 
Ingen bild

Åsa

2 september 2009 18:21

Hittade en wbbutik som har en annan variant, samma märke: http://shop.brukshundcenter.se/product_info.php?cPath=90&products_id=262

 
Ingen bild

Margareta

7 september 2009 10:58

Se www.graneborg.se och gå in på deras Webbshop. Där finns både firepluggen och Treat Ball som tydligen är ungefär samma sak och fylls med samma godis om jag förstått saken rätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se