Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Slött och trött

Av Åsa - 26 augusti 2009 08:22

Ingen vidare inspiration...

Mårran var slö och ville inte träna. Alls. Säkert vädret - hon och värme kommer inte alltid överrens - men känns jobbigt ändå.

Popsy var pigg, piggare, piggast, men nu var JAG trött. Vänstersnurren krånglade igen. Det verkar som att hon har svårt att sortera: kör jag mycket ingångar, och det blir det ju i tävlingsträningen, så sätter hon sig i snurren. Måste vara mer noga med att underhålla den! Efter att dessutom ha klickat fel ett antal gånger precis när hon satte sig kände jag för att skrika högt av frustration...Paus, andas, gör upp en plan, genomför planen. Jodå, visst funkar det bara man tänker lite och skyndar långsamt...jag blir lite låst på att DET HÄR KAN DU! och glömmer att det kan hon inte alls, här och nu. Men NU sitter snurren igen! Eller gjorde igår iaf.


Mårran tyckte att det var mycket roligare att springa på stubbåkern.

 Alla rundbalarna måste undersökas...


Jag har börjat titta på transport till Trondheim, vilket visade sig vara småknepigt. Tåg tar 12-15 timmar, inte att tänka på. Bil bör ta ca 13 timmar med korta raster, jobbigt men ett alternativ. Och så finns det flyg...2,5 timmar. Men Popsy måste åka i lastutrymmet, och det är dyrare än övriga alternativ, och jag blir beroende av Anna-Karins goda vilja och gästfrihet. Independant woman vill klara sig själv...men inser att det inte alltid går. Kanske skulle lägga in en ansträngning på att övertala maken om att flyg är en bra idé trots allt.

Någon som har en bur godkänd för flyg att låna ut till en liten JRT?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa

27 augusti 2009 10:35

Du får väldigt gärna låna Sam`s bur, men den kanske är onödigt stor!?
Vi betalade 300:- enkel resa till Kiruna för Sam.
Väger hon över 8 kg? Annars får man ha dem inne hos sig i kabinen om det inte är ngn som är väldigt allergisk.

 
Ingen bild

Åsa

27 augusti 2009 15:25

Mademoiselle väger tio kilo, tyvärr...Vi lånar gärna Sams bur!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se