Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Mera lek!

Av Åsa - 24 augusti 2009 09:59

Mårran och jag har fortsatt klicka för lek, fortsätter framgångarna kommer jag snart att kunna använda leken som den belöning den är tänkt som! Hon började "tigga tillbaka" leksaken igår för första gången - succé!

Jaga, tassdöda...

...och kampa! Otroligt!


För Popsy fortsatte träningen med att få fart i inkallningen. Igår började jag lägga in ställandet. Inga problem. Hon går från 190 till stillastående på 0,3 sekunder...Och sedan full fart igen!

Älskade wubba...

Strömlinjeformad!


Det är Ola som har hållit i kameran - med den äran. Jag har varit fullt upptagen med att ge mig hän i leken, nu börjar jag också tycka att det är kul...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se