Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Slöa hundar

Av Åsa - 19 augusti 2009 18:37

Hundarna härjade runt i hagen under morgonpromenaden, så till den milda grad att Loppan var lite småhalt när hon kom tillbaka. Jag tror att det snart är dax för en tur till Susanne för djupare massage. Funderar på att gå någon kort utbildning, förslag från någon som känner till vad som finns?


Det ledde till att hon var berydligt mindre taggad på morgonträningen än tidigare i veckan. Ville inte riktigt leka, ganska låg intensitet överlag. Perfekt för att träna lugna moment...som stadga i sitt och ligg...för det har vi ju inte gjort hittills i veckan...;)

Idag fixade hon mellan en och två minuter, hon missade bara en enda gång. Dessutom varvade jag ligg och sitt, och hon klarade att skilja på ligg-stadga och sitt-stadga. Låter enkelt, men för henne har det varit svårt.


Mårran fick ett kort pass: lite starter i fritt följ, spontana ingångar, och en hel del sitt - både sättanden och stadga. Hon fixade också en minut! Två tasstramp, men det var allt.

Jag har kommit på mig själv med att be henne om sitt när hon ställer sig i ingången, istället för att vänta ut att hon sätter sig spontant. Ändring!


Fnderar på att åka till klubben och träna imorgon...eller kanske en utflykt till Höör? Nya planer = nyttigt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se