Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Finns intresse?

Av Åsa - 31 juli 2009 09:56

Jag får olika förfrågningar från olika människor, och vill se om intresse finns för följande:


Spårträffar i skogen 1 gång/månad, ca två timmar. Plats beroende på hur många vi blir. 50:-/gång.


Rallylydnadskursen blev snabbt fulltecknad, jag funderar på ytterligare en kurs senare i höst, eller en rallylydnadshelg.


Jag kommer också att behöva ett tävlingslydnadsekipage att coacha, du behöver inte vara fantastiskt duktig men du måste vara motiverad, gilla att träna, och vilja tävla i lydnad. Eftersom det ingår i min egen utbildning blir det ganska experimentiellt och alltså gratis. Först till kvarn...


Är du intresserad, kommentera direkt eller maila mig på asa@asashundar.se

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kajsa & Nelly

31 juli 2009 16:17

Spårträffar - ja tack!
Nelly fattar inte alls vitsen med att spåra, och jag har ingen aning om hur jag ska lära henne - men tror att hon hade gillat det om hon bara fattar.

 
Ingen bild

Åsa&Sam

31 juli 2009 21:52

Som du redan vet vill jag gärna gå en Rallylydnadskurs och ut och spåra är alltid kul!!

 
Camilla o Kito

Camilla o Kito

2 augusti 2009 15:30

Antar att du redan har tävlingslydnadsekipage, men om du vill har reservlista så finns ett wannabe-tävlingslydnadsekipage som är en stor utmaning sån jobbar jag gärna hårt och mycket för en start i ettan till våren :) Hälsning Camilla o Kito

http://kito.photoweb.se

 
Sandra & Bacardi

Sandra & Bacardi

4 augusti 2009 15:53

Varför bor man kvar i sth ;) Jag vill också kunna få gå kurs :P

http://supersaal.wordpress.com

 
Ingen bild

Lisbeth o Kotten

4 augusti 2009 20:01

Vi är pigga på lite spårträning !
Hör gärna av dig ang.datum om möjlighet finns
att delta.

Hälningar lisbeth,Uno

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se