Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Ett litet steg för Benji, ett JÄTTESTEG för mig och Ola!

Av Åsa - 25 juli 2009 18:38

Idag har vi spänt för  vagnen!

Jag har knappt tittat på den sedan olyckan, och vaknade panikslagen inatt och tänkte på att spänna för honom (vi bestämde det igår). Otroligt hur kroppen kommer ihåg...

Men vi höll oss (hyfsat) lugna trots att Tango körde värsta racet runt hagen. Benjamin var lugnet själv. Inte helt oväntat...Lite konstigt med fasta skaklar (hur ska jag nu kunna vända mig mot husse?), men ingen rädsla, inget obehag. Jag känner mig väldigt glad och lättad!

Inga bilder från själva körningen, men han fick undersöka vagnen i hagen sedan:

Hmmm...det var mellan skaklarna man fick godis...


Broms? Det behövs nog inte.


Också tog jag Ola på bar gärning...Vem behöver barn när man har en JRT?

En sked för husse...


 
ANNONS
 
AK

AK

27 juli 2009 13:38

Härligt!
Jag kan inte minnas ha läst om en olycka?....eller är jag senil?
Upplys mig snälla! ;)
Var själv i en körolycka för nåt år sedan och bara tanken på körning gör mig blek..

http://bacillen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se