Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Overksam

Av Åsa - 24 juli 2009 08:37

Igår blev en lugn dag, dåligt väder så jag höll mig inne på fm, korta timmar på jobb, kurs hemma på kvällen. Lyx, att slippa åka iväg...


Hundarna bodde i hundgården för tredje gången under kursen, Popsy har helt och hållet förlikat sig med att det är en riktigt bra plats. Jag kommer förbi och har godisregn då och då, hon sitter i sin korg och tuggar på sin bläckfisk. Mårran ligger vid dörren, men hon ligger (vankar inte) och hon är tyst.

Popsy ville sedan ut upprepade gånger under kvällen, varje gång hittade jag henne - i hundgården! Idag är hon rultig efter alla frolic.


Tango fick påslaget sin sko och firade sin rörelsefrihet genom att dra järnet med Benjamin tvärs över hagen. Hallå! Skorna ska STANNA på! Hans öga börjar äntligen bli bättre, det har varit en envis infektion men nu är svullnaden snart borta.


Lägger in en bild från Klubben, vackra marker att träna bredvid!

En metafor för vägen mot framtiden?

 
ANNONS
 
AK

AK

27 juli 2009 12:57

Har också infekterat öga på hästen. Hur har du behandlat?

http://bacillen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se