Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Popsy på promenad och förberedelser

Av Åsa - 11 juli 2009 13:44

Popsy fick följa med valpgruppen på stadspromenad idag. Hon hade hur kul som helst, med sina "undersåtar". Alla valparna är väluppfostrade och visar nödvändig respekt.

Vi gick vanliga rundan under tunneln, genom stationen, upp i hissen, förbi fontänen, och här fick Popsy vind på något intressant och började dra i kopplet (ovanligt, faktiskt!). Jag utrustade mig med tålamod och valparna fick en demonstration av "min" metod att få hunden att gå fint i kopplet, ända fram till Popsys mål: Morrhoppan! MYCKET bestämt markerade hon "In här tack!". Sedan gick hon och strosade runt bland alla leksaker och tuggisar en liten stund, och sedan kunde vi gå resten av promenaden dragfri. Som ett barn till en leksaksaffär :)

Hon fick en liten träningsstund vid Trollsjön där vi pausade för fika, lite fritt följ förbi ankorna, språng marsch med uppflygande ankor, inkallning över ankskit, och platsliggning med spatserande ankor. Ankor avfärdade som störning!

På hemvägen åkte jag om klubben och la upp morgondagens tävlingsbana. Popsy fick stanna i bilen till sin sorg, men jag hade inte tid att testa banan...Jag är lite (ganska mycket) nervös för imorgon. Jag har aldrig tävlingslett på en riktig tävling förut, bara månadstävlingar, och mycket sällan tvåan. Nu har jag 24 stycken på begränsad tid...Kommer jag att hinna? Kommer allt att flyta? Till råga på allt la klubbens dator av idag - med alla anmälningarna. Tack och lov för Andrea som fixar med allt!


Imorgon gäller det, jag satsar på att hela tvåan kommer att flyta på perfekt, jag slipper stressa, och mina hundar placerar sig på delad första plats i rallyn...;) Fritt fram att drömma!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se