Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 7 juli 2009

Halvvägs

Av Åsa - 7 juli 2009 07:46

Jag hade ett personligt krig mot ogräset i blivande hundgården igår. Nässelskog skulle bli grusplan!

Idag har jag grym träningsvärk, men nässlorna är besegrade. Det börjar se ut som något som eventuellt kan kallas hundgård, någon gång i framtiden. På dagens agenda står "jämna ut kullen i mitten" och "ta bort alla rester av stubben" och "fixa getingboet som vi plötsligt upptäckte igår". Vem har sagt att en semester är slappa och vila?


När Popsy förväntansfullt följt med ut för femtielfte gången bara för att se mig försvinna runt knuten fick hon nog, och jagade mig skällandes "Träna! Träna!". Dags att plocka fram en övning som kräver koncentration, tröttast möjligast på kortast möjliga tid. Fjärr med sitt - ligg - stå! Hennes ligg från stå måste jobbas med, likaså sitt från stå. Hon flyttar sig framåt OCH åt sidan...

Vi gjorde lite spontana skiften i front för att se var problemet ligger, och planen för framtiden involverar mycket jobb på plattform. Det fungerade kanon vid sidan, ska bli MYCKET spännande att se om det funkar lika bra framför!

Mårran låg och tittade på i skuggan, hon verkar gilla att se Popsy träna...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se