Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Freestyle

Av Åsa - 28 juni 2009 13:13

Idag tog vi tag i vår Canis-läxa: ett freestyleprogram med minst tio beteenden kedjade. Efter att ha letat som en idiot efter mitt hopprep beslöt jag att iallafall köra den första biten, och försöka föreviga på film, så har jag iallafall något att visa upp.

Idag var tom Popsy varm:

Soldyrkaren!


Men hon jobbade glatt på ändå. Vi växlade mellan platsliggning i skuggan för att komma ner i varv.

Vi började med att se över alla delarna, det är ett tag sedan de tränades och det märktes. Sedan kedjade jag tre delar i taget, med överlappning. Till slut satte vi ihop allting OCH fick det på video! Jag lägger upp så fort redigeringen är klar.

Jag är fortfarande irriterad över hopprepet...Det är så väl inövat, och hade varit en perfekt avslutning! Det blir till att filma igen när det är upphittat.

Popsy jobbade på toppenfint, hon har varit lite väl intensiv de senaste träningarna, men jag tror att växlandet med att lägga henne hjälpte till att hålla henne på normal nivå. Samma sak som jag lär ut...Konstigt att det ibland är så svårt att ge råd till sig själv.


Vi har fått tillökning!


Svalungarna börjar hoppa ur bona, och föräldrarna dyker ilsket mot mig och min kamera. Men det är det värt! Sååå söööt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se