Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Social för hela året

Av Åsa - 28 juni 2009 08:24

Igår var det kamratföreningens sommarfest, med lekar och middag. Jag är ingen vidare social person och lekar får mig lätt illamående, men en gång om året fixar jag. Och ska det vara ska det vara ordentligt! Komplett med domarmutor, psykning av andra lag, och total uppoffring för stilpoäng. I mitt fall innebar det att jag blev halvdränkt av dammvatten som skulle pumpas upp i en brandslang och fylla en hink...gissa vem som höll i hinken och försökte få den att befinna sig vid vattenstrålen... det kommer MYCKET vatten ur en brandslang!


Hundarna har softat i ett par dagar. Mårran har lagt ner i värmen, Popsy fick följa med som kurshund/störningshund igår, men något tränat har det inte blivit.


Jag har börjat spana på ett område bakom gödselstacken som borde vara perfekt för att anlägga hundgårdar. Just nu är där en stubbe, nässlor, och bråte, men sådant kan man ändra på. Jag ser framför mig skuggiga krypin där hundarna tycker att det är helt OK att vistas under tiden jag har kurs i trädgården eller min syster kommer på besök med sin (väldigt) hundrädde son. Om två veckor är det semester: mitt projekt kan sättas i verket!


Idag tänker jag bara ta det lugnt och njuta av sommar och sol...och kanske träna en smula...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se