Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Dålig kondis

Av Åsa - 24 juni 2009 09:50

Både Mårran och jag har ganska kass kondition (Popsy är ursäktad - hon har bakbensproblem). I nästan ett helt år har jag tänkt att vi ska ut och jogga tillsammans, och äntligen blev det av! Ingen lång tur och inget högt tempo, men förbi den skällande labben på hörnan (som inte Mårran bevärdigar med en blick) och förbi Lysia! Vakthundarna låg och sov bakom grinden och vaknade inte förren vi var på "säkert" avstånd (tio meter räcker bra).


När vi kom hem såg Popsy lessen ut..."Men jag då?" Naturligtvis fick hon komma ut och träna. Vi bytte plats till bakom stallet, för omväxling. Vittringen gick lite sämre, antingen gjorde jag det för svårt, eller också - vilket jag misstänker - var inte pinnarna tillräckligt "avluktade" i frysen. Flera gånger nosade hon över högen och ignorerade den, för att verkligen välja en pinne - som var fel. Samma pinne valdes tills jag fick vett att ta bort den, det är därför jag tror att den hade lukt kvar. Eller också var det den pinnen vi hade som luktpinne sist och hon kände igen den. Hon gjorde flera bra val också, lilla hjärnkontoret jobbar!

Fjärren gick kanon, vänstersnurrarna likaså, och vi avslutade med platsliggning dold förare tre minuter stensäkert. Sol och värme = inga problem med platsen? Jag ser ett tydligt mönster...


Mårran fick ett minipass med första transporten till startskylten. Ska fixa lite bättre godis och köra ett ordentligt rallypass på klubben i veckan. Hon däremot fungerar klart sämre i värmen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se