Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Tillbaka på sängen!

Av Åsa - 23 juni 2009 08:04

Med lite träning varje middag så har jag - nästan utan att märka det - fått resultat på att Mårran ska vara i sängen när vi äter. Det enda jag egentligen har gjort är att skicka upp henne när hon "räknat tuggor" och belönat när hon legat i sängen en stund eller själv gått upp.

Igår tyckte hon inte att jag uppmärksammade hur fantastiskt duktig hon var (hon var hungrig), så hon reste sig och damp ner TYDLIGT flera gånger tills jag fattade...Gärna ackompanjerat av "diskreta" ylskall. Jag ignorerade henne tills hon la sig stilla och suckade (jag är inte mottaglig för tjat), men smålog för mig själv. Här har vi en hund som har anammat ett nytt sätt att aktivt tigga mat!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se