Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Andra passet kommendering

Av Åsa - 1 juni 2009 08:33

Malin hade fått två veckor på sig att låta den nya kunskapen "sjunka in", och nu var det dags att fortsätta.

Nytt ställe=nytt kriterie, vi backade lite i träningen och kollade av högersväng, vänstersväng, och helt om, först utan kommendering, sedan med.

Nästa steg var att lägga till en hund. Jag inbillar mig att det är lättare att koncentrera sig på sig själv och strunta i hunden om man har någon annans hund, så Popsy fick ställa upp. Malin klarade sig utmärkt med en liten flaxig hund som störning.

Sista steget: att kunna göra samma sak med EGEN hund! Jag fixade fram videokameran: detta måste förevigas!

Målet är uppnått efter ca 1,5 timmars intensiv träning, vi funderar redan på nya TAGutmaningar!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se