Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Helgen

Av Åsa - 31 maj 2009 19:35

Tillbringades utan hundar på Bäckaskogs slott. Mårran lämnades hos Olas föräldrar på vägen.

Efter incheckning tog vi en naturpromenad i Kjugekull och tittade på stenar...
Snacka om trollskog!


Promenaden kändes som en nödvändighet för att förebyggande bränna kalorier...Fyra rätter var bokade i restaurangen på kvällen. Är det bröllopsdag så är det!

Efter en enorm frukostbuffe nästa dag passade vi på att gå vilse i slottsträdgården. Lokalsinne? Går det att äta?

Precis nedanför "vår" stuga.


STOR slottsträdgård med roliga och ovanliga växter!


...och i allt detta fastnar jag för en vallmo...


Vi stannade ett tag hos Olas päron och njöt av fika och lunch i det underbara vädret. Vilma och Mårran var helt slut efter att ha lekt med Mårrans leksaksfår (det som Popsy inte ens får titta på) hela morgonen. Men de hittade lugnare sysselsättning vid dammen, och nyfiken gick jag närmare två fokuserade hundar som sträckte sig ut i vattnet med lååånga halsar. Vad får jag se? Bara hos Olas föräldrar...

Falukorv flyter i dammen!


Men det gäller att inte ramla i! Hmmm...nog för att de varit ofta i Afrika, men att ta hem en flodhäst?


Vilma, trött och falukorvsstinn!


Och som avslutning: vår bröllopsblomma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se