Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Rolig dag!

Av Åsa - 30 maj 2009 08:49

Gårdagen blev hektisk, men rolig!

Malin och prickisarna kom förbi på morgonen och vi tog en skön promenad över fälten. Mårran blev glad och upphetsad = skällig, men lugnade sig snabbt. Prickiga hundar tillhör favoriterna! Vi följde upp Malins TAGteach (eget inlägg kommer) och målet är nått, kommenderingen "sitter i fötterna". Vi är båda nyfikna på att prova TAG till andra saker, spännande med nya träningsmetoder.


Så var bilen packad med alla Popsys övernattningsprylar och allt till möhippan, och jag drog iväg till Malmö.

Möhippan var MYCKET lyckad, med drejning (jag skulpterade två hundar, vad annars), god middag, och bowling, och framför allt en tjejträff av oss fyra som hängt ihop sedan snart tjugo år...Tänk hur livet ändras, syrran har två barn och gifter sig nästa vecka, Karin gifte sig i fjor och är gravid med sin första, Maria har precis fått sitt tredje barn (och Michelle måste vara världens snällanste bebis!). Det känns samtidigt som igår och som väldigt länge sedan som vi tillbringade ungdomens vilda år i Trelleborg. Nostalgi...


Så nu lever Popsy lyxliv hos mina föräldrar (när jag åkte låg hon som en drottning på ett fårskinn i soffan tillsammans med min pappa) och Mårran lämnas idag till Olas föräldrar att stöka runt med syrran i två dagar, så att vi kan vara "barnlösa" hela helgen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se